PROBLEMS AND CONDITIONS OF DEVELOPMENT OF SMALL AND SMALL ENTERPRISES - Нұртазинова , А.С.; Акбергенова , А.К. (EurasianUnionScientists, 2020)
Мақалада қазіргі таңдағы шағын және орта кәсіпкерліктің даму жағдайы, дамудағы бірнеше мәселелер,факторлар сонымен қатар, мемлекет тарапынан қолдау жағдайлары және аймақтағы шағын және орта кәсіпкерліктің жағдайы қарастырылған.